Close
Lindelaufer Gewande 30B Voerendaal
045 575 29 31 info@koeltechniekgulpen.nl

Warmtepompen

Als installateur van warmtepompen bieden wij maatwerkoplossingen voor het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Met de bewustwording van klimaatverandering en de noodzaak om duurzame energiebronnen te benutten, zijn warmtepompen en airco’s populaire keuzes geworden. Ze zorgen niet alleen voor een ideaal binnenklimaat, maar dagen ook bij een aan lagere energierekening en een verminderde CO2 uitstoot. 

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om samen met u de mogelijkheden voor warmtepompen of airco’s te bespreken en een oplossing op maat te bieden. 

Waarom een warmtepomp?

Bespaar op je energiekosten!

Een warmtepomp werkt op elektriciteit en gebruikt warmte uit de lucht of bodem.

Goed voor het milieu!

Met een warmtepomp heb je minder gas nodig of kun je helemaal van het gas af.
Dat is goed voor het klimaat.

Subsidie

Maakt de aanschaf van een warmtepomp nog voordeliger door gebruik te maken van de ISDE subsidie.

Een warmtepomp kan op verschillende manieren gebruikt worden, hybrideelectric ready en full electric.

Bij een hybride warmtepomp bespaar je tot 70% op je gasverbruik, maar de electric ready en full electric warmtepompen kun je zelfs helemaal van het gas af!

Benieuwd naar de verschillende soorten, hun voor- en nadelen, en de bijbehorende kosten? Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan en ontdek welke warmtepomp het beste past bij jouw situatie.

Hybride lucht/water warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt in samenwerking met je cv-ketel en biedt uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Daarbij kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik. De cv-ketel blijft tevens verantwoordelijk voor warm water in de badkamer en keuken.

Een groot voordeel is dat je een hybride warmtepomp kunt installeren, zelfs als je huis nog niet volledig goed geïsoleerd is, omdat de cv-ketel nog ondersteuning biedt. Door het gebruik van een hybride warmtepomp bespaar je aanzienlijk op je gasverbruik en dus je gasrekening. Bovendien resulteert dit in aanzienlijk lagere CO2-uitstoot.

Full electric (ready) lucht/water warmtepomp

Met een full electric (ready) lucht/water warmtepomp benut je energie uit een milieuvriendelijke bron. Bij nieuwe woningen is het makkelijker om de wettelijke EPC-norm te halen en voor bestaande woningen een groener energielabel te verkrijgen.

Een volledig elektrische warmtepomp verzorgt zowel de verwarming van je huis als het warme water in de badkamer en keuken. Wanneer je ook nog eens kookt op elektriciteit, leef je volledig zonder aardgas!

Wanneer je kiest voor een full electric ready warmtepomp zorgen we ervoor dat de warmtepomp volledig voor de verwarming van je woning zorgt, maar je warmwater nog via de CV ketel. Dit is vooral interessant in situaties waar pas een nieuwe CV ketel geïnstalleerd is.

Neem contact met ons op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Adres