Close
Lindelaufer Gewande 30B Voerendaal
045 575 29 31 info@koeltechniekgulpen.nl

Service & Onderhoud

Om te voorkomen dat schimmels en bacteriën om uw airco te vervuilen is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Ook voor een optimale werking is dit belangrijk.

Koeltechniek Gulpen heeft ruime ervaring in het onderhouden van airco en warmtepompen. Ook zijn wij STEK gecertificeerd, hierdoor heeft u de garantie dat onderhoud en aanpassingen aan uw systeem volgens huidige wetgeving worden uitgevoerd.

De voordelen van regelmatig onderhoud

Behoud van garantie

Op alle airco’s of warmtepompen die wij installeren zit een wettelijke garantie. Naast de wettelijke garantie bieden nagenoeg alle merken die wij installeren extra fabrieksgarantie, sommige tot wel 6 jaar na aankoop! Om aanspraak te kunnen maken op deze garantie is het van belang dat uw airco of warmtepomp door een erkend installateur wordt geïnstalleerd of onderhouden.

Wij als Koeltechniek Gulpen zijn STEK, BRL100 en BRL200 gecertificeerd, hierdoor mogen wij nagenoeg alle airco’s of warmtepompen voor uw woning installeren en onderhouden.

Lager energieverbruik

Als u uw airco of warmtepomp niet goed onderhoudt, dan zal de airco steeds minder goed werken. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de airco en zorgt voor een blijvend energiezuinige werking.

Hoger rendement

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw airco of warmtepomp zijn eventuele  snel gevonden en opgelost. Zo kunnen wij snel schakelen wanneer er eventueel extra koudemiddel nodig is om uw airco of warmtepomp het beste te laten functioneren.

Schonere lucht en geen nare geurtjes

Als u uw airco niet goed onderhoudt, bestaat de kans dat schimmels en bacteriën zich nestelen in uw airco. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de airco en zorgt voor een blijvend energiezuinige werking. Zo geniet u altijd van gezonde, frisse lucht in uw woning.

Langere levensduur

Door jaarlijks onderhoud voorkomt u schade door lekkages of verstoppingen aan uw airco of warmtepomp. Dit verlengt de levensduur aanzienlijk.

Jaarlijks onderhoud

Zoals het spreekwoord al zegt, voorkomen is beter dan genezen. Zo ook voor uw airco.
Preventief onderhoud zorgt voor een optimale werking van uw airco. Tijdens dit jaarlijkse onderhoud verrichten wij diverse werkzaamheden aan zowel binnen als buitenunit.

Na plaatsing van de airco bespreken wij met u de mogelijkheden. Het onderhoud wordt uitgevoerd door onze eigen gekwalificeerde monteurs. Met een onderhoudscontract hoeft u nergens aan te denken.
Wij nemen contact met u op, als het weer tijd voor onderhoud is. 

Neem contact met ons op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Adres