CV Ketel

In veel huizen is de CV ketel nog essentieel voor een fijn wooncomfort, uiteraard kan dit ook perfect samen gaan met een (hybride) warmtepomp, boiler of airco.

Wist je dat er ook verschillende voordelen zitten aan het vervangen van je oude ketel? Een oude cv-ketel is niet meer zo zuinig, door vervanging bespaar je op de energiekosten. Daarnaast voldoet een nieuwe cv-ketel aan de nieuwste kwaliteitseisen en zorgt er daardoor voor dat het energielabel van je huis beter wordt.

Ook weet je zeker dat je niet voor hoge reparatiekosten komt te staan wanneer de cv-ketel er plots mee stopt.

Wij werken uitsluitend met A-merk producten, zo zijn wij erkend Vaillant dealer en Remeha Hybrid Hero. Deze CV ketels zijn zeer zuinig, betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Vaillant

Op zoek naar een betrouwbare en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is de Vaillant ecoTEC de uitstekende keuze! De Vaillant ecoTEC plus is de meest verkochte ketel van Vaillant, nu geoptimaliseerd met de laatste technologieën. De combinatie van hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort maken dat u met de Vaillant ecoTEC plus slim verwarmt in een modern ontwerp zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Remeha

De hybrid ready cv-ketels van Remeha behoren al jaren tot de beste van Nederland. Dat vertaalt zich terug in een laag verbruik en tevreden gebruikers. Daarnaast biedt Remeha zekerheid. Al deze cv-ketels zijn geschikt om gekoppeld te worden met duurzame systemen zoals bijvoorbeeld een hybride warmtepomp.

Klaar voor de toekomst, klaar voor waterstof!

Dankzij de energietransitie stappen we in de komende jaren over van fossiele brandstoffen op duurzame energiebronnen én -dragers. Wind en zon kennen we allemaal maar er zijn meer mogelijkheden. Eén daarvan is waterstof, een veelbelovende energiedrager. Wellicht is het in de toekomst mogelijk om te verwarmen op aardgas waar tot 20% waterstof is bijgemengd. Onze CV ketels van Remeha en Vaillant zijn nu al geschikt voor bijmenging van 20% waterstof aan het aardgas. De cv-ketel is uitvoerig getest en gevalideerd om veilig en zonder enige aanpassing woningen te verwarmen en van warm water te voorzien met 20% waterstof.

Neem contact met ons op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Adres