Maakt uw ventilatiebox een vervelend geluid? Of wilt u hem vervangen door een energiezuinig model? Wij vervangen uw oude ventilatie unit snel en vakkundig voor een nieuwe, energiezuinige unit. Dit in combinatie met reinig van uw kanalen zorgt dit niet alleen voor een stillere werking, maar ook voor een gezonder binnenklimaat.

Gezondere lucht in uw huis.

Minder lawaai en energie zuiniger.

Terugverdientijd van nog geen 5 jaar.

Waarom uw ventilatiebox laten vervangen?

Het is verstandig om uw ventilatiebox te laten vervangen wanneer deze ouder is dan 15 jaar. Dit omdat de kans aannemelijk is dat uw huidige ventilatiebox minder goed werkt. Hierdoor komt er minder gezond lucht uw huis binnen. Daarnaast is een nieuwe ventilatiebox energiezuiniger dan uw oude.

Uit onderzoek van HIER klimaatbureau blijkt dat oude ventilatieboxen, die nog in  meer dan 2 miljoen huishoudens worden gebruikt, per jaar ruim € 80,00 aan stroom verbruiken. Dat is meer dan de koelkast! Een moderne, zuinigere box verbruikt tussen de € 8,00 en  € 16,00 per jaar. Het vervangen van uw ventilatiebox zorgt dus niet alleen voor gezondere lucht in huis, maar ook voor een aanzienlijke energie en kostenbesparing.

Itho Daalderop ventilatiebox

Zehnder ventilatiebox

De geluidsarme CVE-S ventilatiebox van Itho Daalderop is voorzien van een RV-sensor die de relatieve vochtigheid van de lucht meet.

De ventilatiebox van Itho Daalderop kost € 295,00 inclusief standaard installatie.

De Comfofan S ventilatiebox van Zehnder heeft een draadloze afstandsbediening met slimme timer functie.

De ventilatiebox van Zehnder kost € 360,00 inclusief standaard installatie.