Ontvang GRATIS de slimme Vaillant vSMART thermostaat (t.w.v. € 350,-) en 5 jaar garantie bij installatie van de meest gekozen hr-ketel ecoTEC plus.

Nu is het moment om cv-ketel te vervangen!

Er zijn veel goede redenen voor vervanging voor de ecoTEC plus:

  • Geniet van meer comfort;
  • Geproduceerd in Duitsland, zeer betrouwbaar met een heel laag storingspercentage;
  • Bespaar op stookkosten, profiteer van een zeer hoog rendement door o.a. de zuinige A-label pomp en zeer lage stand-by vebruik;
  • Toekomstbestendig: ook na de installatie kunt u ervoor kiezen om een zonneboiler of warmtepomp aan uw verwarmingsinstallatie toe te voegen;

Energiezuinig

Uw besparing kan dankzij het hoge rendament van de ecoTEC plus, wel oplopen tot € 750,- gedurende de levensduur. Het zeer hoge rendement wordt bereikt dankzij onder andere een zuinige A-labelpomp en zeer laag stand-by verbruik.

Comfort voor iedereen

Voor elke warmtebehoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende douchekop heeft of een 2-persoonsbad. De ecoTEC plus is beschikbaar in de comfortklassen CW 3, 4, 5, 5+ en 6. De 5+ biedt u een royale 18 l/min en met de CW 6 vult u het ligbad tijdens het tandenpoetsen.

Hybride: combineer uw cv-ketel met een warmtepomp

Bij het hybride warmtepompsysteem werken de warmtepomp en de ketel soepel samen. Zo kunt u genieten van uw comfort, terwijl u bespaart op uw energiekosten en uw huis op een duurzame manier wordt verwarmd. Een hybride warmtepompsysteem is de ideale eerste stap op weg naar een duurzame toekomst.

Bedien deze slimme thermostaat vanaf uw smartphone

 

  • Elegant design en draadloze wifi verbinding
  • Zelflerende thermostaat die rekening houdt met de buitentemperatuur
  • Op afstand te bedienen met mobiele app
  • Gratis mobiele apps voor Android en iOS
  • Meet buitentemperatuur via internet

Programmeerbaar en zelflerend

Wanneer begint u uw dag? Wanneer eindigt die gewoonlijk? Hoe ziet uw week eruit? Op basis van die gegevens programmeert de vSMART uw installatie op maat. Zodra de thermostaat geprogrammeerd is, hoeft u niets meer te doen. Verwarming en warmwater draaien dan op automatische piloot. De vSMART is een zelflerende thermostaat. Hij regelt uw temperatuur binnen twee weken perfect zelfstandig!

Automatiseer uw verwarmingsinstallatie met ‘If This Then That’ (IFTTT):

Stel u voor: uw verwarming schakelt automatisch uit wanneer er niemand thuis is. U verlaat de sportschool en uw hr-ketel springt automatisch aan. Of beter nog: uw verwarming schakelt een graadje hoger als u zegt dat u het koud heeft. Verre toekomstmuziek? Helemaal niet! Het kan met de vSMART!