De verwarming instellen en aanpassen wanneer het jou uitkomt! De derde generatie van de Nest Learning Thermostat leert uw dagschema en leefritme kennen en programmeert zichzélf. Deze slimme thermostaat communiceert met uw cv-ketel en zet de verwarming automatisch lager als u er niet bent. Komt u vroeger thuis dan normaal? Zet dan via de Nest-app op uw smartphone alvast de temperatuur iets hoger. Zo komt u altijd thuis in een comfortabel warm huis.

[stm_pricing_tables price_prefix=”€” price=”195,00″]inc BTW, excl montage of verzendkosten.[/stm_pricing_tables]

Hoe vaak gebeurt het niet dat u uw huis verlaat en vergeet de thermostaat lager te zetten? Met de zelflerende en gebruiksvriendelijke design thermostaat van Nest behoort dat tot het verleden.

Met de app kunt u overal vandaan uw slimme thermostaat bedienen. Tevens ziet de Nest aan de bewegingssensoren of u thuis bent of niet, en kan de verwarming automatisch uitgeschakeld worden bij langdurige afwezigheid.

Slim besparen

Dankzij ‘True Radiant’ leert de thermostaat hoe lang het duurt om uw woning te verwarmen. Staat u om zeven uur ’s ochtends op? Dan weet de Nest Thermostaat wanneer hij de verwarming moet inschakelen, zodat het de juiste temperatuur is wanneer u opstaat.

Via de app op uw smartphone of tablet kunt u op afstand aangeven of de verwarming moet afwijken van het automatische programma. Ook kunt u online uw energiegebruik bijhouden, zodat u precies ziet hoeveel u bespaart.