Naar mate woningen en bedrijfspanden steeds beter geïsoleerd worden, wordt de vraag naar de juiste klimaatbehandeling steeds groter. Ventilatie en luchtbehandeling worden daardoor net zo belangrijk als de verwarming van uw woning.

Op deze manier behoudt u een gezond en aangenaam binnenklimaat.

Ventilatie

Met de juiste ventilatieregeling in uw woning of bedrijfspand creëert u de basis voor een optimaal binnenklimaat, met of zonder warmte terugwinning. Op deze manier brengen we een klimaat in uw huis waarin het zowel in de zomer als in de winter aangenaam is. Dit alles met een laag energieverbruik. Of het nu gaat om een residentiële woning, studio, appartement of collectieve afvoer in een hoogbouwproject, wij zoeken naar een oplossing op maat.

Airconditioning

Airconditioning word door veel mensen nog steeds als een luxe product gezien. Airco’s zijn de laatste jaren echter ontwikkeld tot een duurzame investering. Naast dat een airco  in de steeds warmer wordende zomers vaak een uitweg is om te wonen/werken in een aangenaam klimaat, kan er ook op een zeer zuinige manier mee worden verwarmd. Airconditioning is tegenwoordig een lucht-lucht warmtepomp waarmee zowel gekoeld als verwarmd kan worden met een energielabel tot A+++.

Ook zeer geschikt voor ruimtes die niet constant gebruikt worden om deze op een efficiënte en snelle manier te kunnen verwarmen of koelen.