De Remeha Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor uw CV ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk CV ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De CV ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater.

Zo kan je tot wel 25% besparen op je energierekening.

Met stijgende gasprijzen en als aanjager van de verduurzaming van Nederland willen wij niet wachten op een besluit van de overheid en nú wat doen. Vanaf 15 oktober 2021 tot uiterlijk 28 februari 2022 geeft Remeha € 400,- cashback bij aanschaf van een Elga Ace hybride warmtepomp. De cashback komt bovenop de huidige ISDE-subsidie. Remeha maakt daarmee de aanschaf van een Elga Ace tijdelijk nog aantrekkelijker. Deze cashback is geldig tijdens de actieperiode of totdat de nieuwe maatregelen van de overheid ingaan.

Lees meer over deze actie

  • In elke woning met iedere cv-ketel te combineren
  • Optimale inzet warmtepomp en cv-ketel
  • Uitgerust met eSmart Inside
  • Warmte tegen de laagste energiekosten
  • Zeer compact
  • Hoge ISDE subsidie
  • Installatie binnen 1 dag

De nieuwe norm in hybride warmtepompen

De aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en hun portemonnee. Een hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen.

In elke woning met iedere CV ketel te combineren

Wanneer we een hybride warmtepomp combineren met een CV ketel ontstaat een gecombineerde installatie. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de woning grotendeels. De CV ketel voorziet in het warme tapwater en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Rmeha Elga Ace toepasbaar is in elke woning. Besparen op gasverbruik lukt altijd met een hybride warmtepomp.

De Remha Elga Ace is te combineren met elk merk CV ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. Investeren in een nieuwe CV ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Remeha Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming.

Direct een offerte aanvragen?