Aanbiedingen

Aanbiedingen

Hier treft u al onze aanbiedingen en acties aan.
Heeft u advies nodig? Klik dan hier en neem contact met ons op.

ACTIE – Honeywell Koolmonoxidemelder

Een CV toestel stoot verbrandingsgassen (waaronder koolmonoxide) uit die slecht zijn voor uw gezondheid. De kans op een verhoogde uitstoot van koolmonoxide is vooral groot bij CV toestellen die niet goed worden onderhouden en in woningen met weinig ventilatie.

Het inademen van koolmonoxide (CO) veroorzaakt hoofdpijn en duizeligheid. Bij hoge concentraties kan koolmonoxide zelfs levensgevaarlijk zijn. Door een koolmonoxidevergiftiging overlijden jaarlijks gemiddeld elf personen, worden 150 mensen opgenomen in het ziekenhuis en worden honderden mensen behandeld op de Spoedeisende Hulp. Bij meer dan de helft van de koolmonoxidevergiftigingen heeft de vergiftiging thuis plaatsgevonden.

Laat nu tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan uw CV ketel een koolmonoxidemelder plaatsen en betaal geen montage kosten!

502412
39.95

Exclusief montage kosten.

Spirotech Lucht- en Vuilafscheider

Hedendaagse energiezuinige verwarmingsinstallaties leveren maximaal rendement wanneer het installatiewater geen lucht bevat.
Ontluchters op ketels en andere apparaten kunnen geen lucht verwijderen die elders in de installatie zit opgesloten. Daarnaast is de aanwezigheid van lucht een van de belangrijkste oorzaken voor de vorming van vuil en de daaruit voortvloeiende negatieve gevolgen voor rendement, storingsgevoeligheid en slijtage.

 

  • Energiebesparing; de SpiroVent RV2 ontluchter bespaart bewezen 6% op het gasverbruik. Als bovendien een SpiroTrap MB3 vuilafscheider wordt aangesloten stijgt de besparing tot zo’n 13%. De besparingen op gasverbruik zijn bewezen door deskundige en onafhankelijke  instituten zoals Kiwa GASTEC, TNO en BSRIA. De investering in de lucht- en vuilafscheider is meestal binnen twee jaar weer terugverdiend. Bovendien zit op de afscheiders maar liefst 20 jaar garantie.
  • Verbetering van comfort;  handmatig ontluchten gebeurt vaak wanneer bijvoorbeeld een radiator niet goed warm wordt, of er allerlei vreemde geluiden hoorbaar zijn. In feite is het dan al te laat en is er onnodig veel energie verbruikt. Bovendien versnelt lucht in een installatie het corrosieproces, waardoor weer andere problemen kunnen ontstaan. Neem afscheid van handmatig ontluchten met de automatische luchtafscheider SpiroVent RV2. De ontluchter haalt ook alle luchtbelletjes uit het cv-water, waardoor uw radiator weer helemaal behaaglijk warm wordt.
  • Bescherming van uw installatie; het kenmerkende zwarte water in cv-systemen is niet “dood” of zo. Het is zwart omdat het hele kleine ijzerdeeltjes (magnetiet) bevat. De SpiroTrap MB3 vuilafscheider vangt zelfs de kleinste deeltjes op en beschermt kostbare componenten zoals warmtewisselaars, thermostaatkranen, pompen en vloerverwarmingen tegen magnetiet.
  • Voorkomen van storingen; doordat de SpiroTrap MB3 vuilafscheider de kleine magnetietdeeltjes opvangt, is er veel minder kans op verstopping op kritische plaatsen in het systeem. Met als gevolg minder storing en uitval van de ketel.
Samen
250

Inclusief montage.

Spirotech Spirovent RV2 € 139,00
Spirotech SpiroTrap MB3 € 149,00

Samen € 250,00

Vulslang set

Vul zelf je CV installatie bij met onze vulslang set.

Deze set bestaat uit:

  • Vulslang 5 meter met twee 3/4″ wartels
  • Ontluchtingsleutel
  • Instructies
comfort-comfort-vulslang-basic-3-4-2-x-wartel-blau
9.95